nl de en

Over ons

TVLIFTBOY is een Nederlands bedrijf dat zich volledig heeft toegelegd op het bedenken, ontwerpen en bouwen van televisieliften. In ons assortiment vindt u altijd een lift die aansluit bij uw woonideeën of gewenste interieur. Onze liften zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en geschikt voor de meest uiteenlopende flatscreens met een afmeting tot wel 80 inch. Zo kunt u uw televisie altijd stijlvol wegwerken in bijvoorbeeld een meubel, de vloer of het plafond.

Stijlvolle oplossingen

De benodigde software voor onze liftsystemen is in eigen huis ontwikkeld en is eenvoudig te koppelen aan de domotica in uw woning, jacht of andere accommodatie. TVLIFTBOY staat voor kwaliteit, gebruikersgemak en stijlvolle oplossingen.

Innovatie

Voortdurend werkt ons team aan nieuwe toepassingen en innovatie van de bestaande systemen. TVLIFTBOY is in 2007 opgericht en werkt samen met vaste, betrouwbare partners. Alle gebruikte materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Vanzelfsprekend kunt u bij TVLIFTBOY rekenen op snelle levering, goede service en garantie.

Zelf installeren

Onze liftsystemen zijn erop gemaakt dat u ze zelf kunt installeren. Bij al onze liften leveren wij een specificatie met uitgebreide installatietekeningen. Liever uitbesteden? Geen probleem, onze organisatie beschikt over een uitgebreid netwerk aan meubelmakers en installateurs die u verder helpen. Wij brengen u graag in contact met één van onze wederverkopers in uw omgeving.

Maatwerk

Heeft u specifieke wensen? Laat het ons weten! TVLIFTBOY denkt graag met u mee. Wij leveren pasklare oplossingen, afgestemd op uw specifieke situatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs in onze showroom in Schoonhoven.

Locatie tvliftboy

   

             TVLIFTBOY 

                  Platinastraat 8e - 2872 ZX SCHOONHOVEN

                  Tel: +31 (0) 182 388 551 -  Email: